A férfi potencia serkentő szerek típusai

érett férfi gyenge potenciával hogyan kell stimulálni

A férfiaknál a normál potencia a testi és lelki egészségének jelentős része. Sok férfi egész életében, és különösen idős korban, aggódik a jó potencia fenntartásának problémája miatt.

A tesztoszteron a férfiaknál a potencia serkentőjeként

A potencia egy férfi azon képessége, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen, függetlenül a reproduktív funkcióitól. De a modern férfi élet rossz szokásaival, egészségtelen táplálkozásával, stresszével és krónikus fáradtságával negatív hatással van az ember általános egészségére, beleértve a férfi potenciát is.

A potencia területén a férfiaknál bármely életkorban felléphetnek jogsértések.

A patológia észlelésének első tünetei esetén azonnal forduljon orvoshoz, aki alapos vizsgálatot végez, azonosítja a betegség okait és előírja a specifikus kezelést. Általában először az erekciós funkciót negatívan befolyásoló tényezőket szüntetik meg. Ehhez a férfiaknak módosítaniuk kell életmódjukat, fel kell hagyniuk például a rossz szokásokkal (dohányzás, alkoholfogyasztás stb. ). Szintén hasznosak lehetnek a potencia fenntartásában néhány olyan gyógyszer, amely jótékony hatással van a férfi erőre - a férfi potencia serkentő szerek. Lehetnek természetes eredetűek vagy gyógyszerkészítmények. De mielőtt a gyógyszerekhez fordulna, meg kell próbálnia normalizálni a potenciát az étrend beállításával,

gyenge potencia egy férfiban hogyan kell stimulálni

Külső tényezők

Környezeti katasztrófák, környezetszennyezés - mindez negatívan befolyásolja az emberi egészséget, férfiaknál a potencia területén megsértésekhez vezethet. A káros munkakörülmények, a szennyezett levegőjű helyiségekben történő munkavégzés helyrehozhatatlan károkat okozhat a férfi testben, különösen, ha nem tartják be a biztonsági óvintézkedéseket. De még a törzs számos modern szakmára jellemző ülő helyzete is okozhat vér kiáramlását a nemi szervekből, ami az egész reproduktív rendszer működési zavarához vezethet.

A megfelelő táplálkozás a férfiak egészségében is jelentős szerepet játszik.

A táplálék energiával látja el a szervezetet, ellátja a hormonszintézishez szükséges elemeket. Az olyan hasznos nyomelemek, mint a foszfor, a cink aktívan részt vesznek a férfi potencia fenntartásában. A cink a tesztoszteron összetételének fő eleme. Ha nincs elegendő cink a szervezetben, akkor a férfi hormon termelése jelentősen csökken, és a libidó csökken. Ezenkívül a foszfor a tesztoszteron része, jelentős szerepet játszik a szervezet számos fontos folyamatában, például a szintézisben. Hatással van az erekcióra, a libidóra. Az aszkorbinsavra, az E-vitaminra a férfi szervezetnek szüksége van a negatív sejtpusztító folyamatok megelőzésére.

vitaminok a potencia serkentésére

Gyakran előfordul, hogy a reproduktív rendszer rendellenességei a vérkeringés stagnálása, a stressz, a krónikus fáradtság, a nehéz fizikai munka és más életproblémák miatt alakulnak ki. A rossz szokások (dohány, alkoholos italok, drogok) negatívan befolyásolják a férfiak egészségét.

Belső okok

Először is, ezek az urogenitális rendszer különféle patológiái, fertőző jelenségek, gyulladásos folyamatok, amelyek közvetlenül okozzák a nemi szervek diszfunkcióját, és a potencia is szenved. A hormonális egyensúlyhiány negatív következményekhez, a szexuális vágy csökkenéséhez vezethet. Endokrin betegségek (például cukorbetegség), számos szív- és érrendszeri rendellenesség (szívelégtelenség stb. ), genetikai patológiák, rosszindulatú daganatok, veleszületett rendellenességek, prosztata adenoma - mindezek a tényezők hátrányosan befolyásolják a férfiak erejét.

egy veszekedés a családban, mint a gyenge potencia oka, hogyan kell stimulálni

Az életkorral összefüggő változások szintén negatívan befolyásolják a férfi potenciát. Az öregedési folyamat megnehezíti a férfiak számára az erekció elérését, de az életkorral összefüggő változások visszafordíthatatlanok, gyakran férfi impotenciához vezetnek.

Természetes eredetű stimulánsok

Ma a gyógyszeripar arzenáljában a férfi potencia serkentésére szolgáló gyógyszerek széles skálája található. Sok férfi a természetes eredetű stimulánsokat részesíti előnyben. A férfiak erejének normalizálása érdekében nemcsak gyógyszereket, hanem különféle hasznos tápláló ételeket is használhat, amelyek aktiválják a reproduktív rendszer funkcióit. Ezek afrodiziákum ételek: diófélék, tenger gyümölcsei, húsételek stb. A tejtermékek, zöldségek, tojás, gyümölcsök pozitív hatással vannak a férfiak egészségére. A méhészeti termékek rendkívül hasznosak ebben az esetben - normalizálják a férfiak szexuális funkcióit, aktiválják a potenciát.

potencia serkentő termékek

Gyógyszerészeti stimulánsok

Ha a természetes stimulánsok nem segítenek megoldani a férfi potencia problémáját, akkor speciális gyógyszereket használnak, amelyeket az orvosok írnak fel. Csak egy tapasztalt orvos segít a betegnek megérteni ezt a problémát, azonosítani a patológia okait és meghatározni a betegség megszüntetéséhez szükséges gyógyszereket.

Ebben a helyzetben általában nagy kereslet jellemzi a különféle étrend-kiegészítőket - természetes eredetű gyógynövényes vagy homeopátiás készítményeket, amelyek jótékony hatással vannak a férfi nemi erejére.

Segítségükkel lehetséges az erekciós funkció kialakítása, a szexuális kapcsolatok minőségének javítása.

Az étrend-kiegészítők használata nem okoz függőséget. Fő funkciójuk a véráramlás aktiválása a férfi reproduktív rendszer területén, az erekció fokozása.

Szintetikus drogok

A szintetikus férfi potencia serkentő szerek részét képező generikus anyagok aktív vérlökést okoznak a péniszben, növelve annak érnyomását. Közülük a következő gyógyszerek a legnépszerűbbek:

  • Tadalafil alapján - 15 perccel a közösülés előtt fogyasztva. Tartsa fenn a hatásukat 36 órán keresztül. Szigorúan tilos alkoholos italokkal együtt szedni;
  • Szildenafil alapján - szexuális érintkezés előtt egy órával bevéve. Hatásukat 5 órán át megőrzik. Ne vegye be alkohollal, valamint zsíros ételekkel;
  • A vardenafil alapján - a fogadást fél órával a közösülés előtt kell elvégezni. 12 óráig érvényes. A férfi alkohol- vagy ételfüggősége ebben a helyzetben nem befolyásolja a gyógyszer hatását.

Orvosi felírás nélkül semmilyen férfi potencia serkentőt nem ajánlott használni, mivel ellenjavallatai és negatív mellékhatásai lehetnek.