Mely gyakorlatok növelik a legjobban a potenciát?

Az ember élete során sok feladattal néz szembe. A klasszikusok - fia nevelése, házépítés és faültetés - mellett van még egy fontos feladat. Nem írják fel listákra, nem beszélnek róla az iskolában. De minden férfi megérti: ez a feladat az egyik legfontosabb az életében. Szexi az biztos! Tartsa a potenciát egészséges és erős.

Ismeretes, hogyan lehet megelőzni a férfiak szexuális funkciójára gyakorolt negatív hatásokat. Vezessen egészséges életmódot, kerülje a stresszes helyzeteket, szexeljen rendszeresen. A potencia megőrzésének sikerének egyik fő kulcsa az állandó mozgás. Nem kaotikus rohangálás a szobában, hanem rendszeres fizikai aktivitás. Sőt, mind a test egészén, mind külön a pubococcygeus izomzaton, amely a potenciáért felelős.

Mik ezek az egyéni gyakorlatok? A cikkben elmondjuk.

Mennyire fontos a fizikai aktivitás a férfiak egészsége szempontjából?

Az aktív életmód nem csak a potencia szempontjából fontos. Ha sokat mozgunk, a vér oxigénnel telítődik, megakadályozva a stagnálást. Az izmok akkor is dolgoznak nekünk, amikor megfeszítjük őket. Az erős izmok egy férfiban mindig gyönyörű látvány és az egészséges test mutatója.

Ha keveset mozgunk, nő a súly és csökken a potencia. A korlátozott mozgás gyulladáshoz vezethet a kismedencei szervekben. Ez a vénás vér stagnálása miatt következik be az ágyék területén. És minél kevesebb vér folyik ott, annál gyengébb az erekció.

Egyáltalán nem szükséges minden nap edzőterembe járni, „ölni magát" és vasat emelni. Ezt csak akkor lehet megtenni, ha élvezi a folyamatot. Csak a potencia miatt - nem. De a rendszeres testmozgás jótékony hatással lesz a szervezetre.

Az edzőteremben végzett edzés jót tesz a férfi potenciának

Ha az edzőteremről beszélünk, mint az egyik férfi tevékenységtípusról, akkor annak számos jelentős előnye van. Közöttük:

 • Optimális terhelés.Általában az egész testet edzik az edzőteremben. A terhelés egyenletesen oszlik el - a háton, a mellkason, a karokon, a lábakon. Edzéstől függően. Ha eljössz az edzőterembe, akkor nem csak a tesztoszteron szintjét, és ennek megfelelően a szexuális vágyat növeled, hanem javítod a tested egészségét is.
 • Pihentesse a fejét.A gyakorlatok során a technikára, a megközelítések számára és a pihenőidőre helyezzük a hangsúlyt. Nincs időnk a munkahelyi vagy otthoni problémákra gondolni. A fej tehermentes! Hát nem csodálatos bónusz viharos és ideges időinkben?
 • Javított vérkeringés.Minden edzés javítja a vérkeringést. Ez közvetve befolyásolja a szexuális közösülés és az erekció időtartamát.
 • A medencefenék izmainak erősítése.Így vagy úgy, nemcsak az általunk edzett, hanem a szomszédos izmok is megfeszülnek. Például, amikor holttestemelést végez, feszültséget is érez az ágyékában. Megerősített medencefenéki izmok szükségesek az erősebb orgazmushoz, valamint a gyakoribb és hosszabb szeretkezéshez.

Egy bekezdésben eláruljuk, hogy mely gyakorlatok erősítik az ágyba vetett bizalmat, és ezzel együtt a potenciát is. De először az ellenjavallatokról.

Ellenjavallatok

Fontos! Érezned kell a testedet, és hallgatnod kell rá. Azonban meg kell hallgatnia az orvosok néhány vallomását is.

Az intim torna a következő esetekben ellenjavallt a férfiak számára:

 1. onkológia;
 2. szívritmuszavarok;
 3. akut prosztatagyulladás;
 4. szívelégtelenség és mások.

Jó értelemben az orvosnak ajánlásokat kell adnia a gimnasztikával kapcsolatban - meg kell tennie vagy sem, milyen gyakorlatokat kell végeznie az impotencia ellen.

A leghatékonyabb gyakorlatok a potencia növelésére

Most olyan gyakorlatokat fogunk megnézni, amelyek helyileg érintik az intim területet. Vagyis kifejezetten az ágyék területén fokozzák a vérellátást, javítják a pénisz működését és meghosszabbítják a nemi érintkezés időtartamát.

A véráramlást befolyásoló gyakorlatok

 1. Kardió terhelések.Ez az, ami serkenti a vérkeringést. Futás, úszás vagy tenisz után a tested hálás lesz neked. A szívet és azt, ami övön aluli, jó munkával jutalmazzuk a jövőben.
 2. A kardió gyakorlatok segítenek a férfinak felgyorsítani a vérkeringést
 3. Tudod"Győzelem Nyolc Jedi"? Nem? Most megmutatjuk. A Jedi jógában győztesnek nevezik. Valójában ez a szokásos nyolcas, amelyet a csípő írja le. Miután megunta a végtelen körben végzett monoton mozdulatokat, elkezdheti saját magát - csavarja a csípőjét különböző irányokba. Ahova akarod! A hatás ugyanaz lesz: a vér szétoszlik a kismedencei szervekben. Ezzel a gyakorlattal nemcsak a potenciáját fejleszti, hanem az ágyban való mozgáskészségét is.
 4. Döntések.Újabb hasznos gyakorlat óvoda óta. Helyezze lábfejét valamivel szélesebbre, mint a vállak közötti távolság. Ezután hajlítsa meg a törzsét, és próbálja elérni a padlót a kezével. A nyújtás fontos szerepet játszik ebben a gyakorlatban. Ezért nem szabad azonnal buzgónak lenni. Eleinte 10-20 dőlés, 3-4 megközelítés elegendő lesz. Kényelmes idő után, körülbelül egy hét után, hozzá kell adnia a hajlítások számát, hogy hatékonyabban edzeni az izmokat. Adja hozzá a lejtések számát, amíg el nem éri az 50-et. A gyakorlat megfeszíti a hátizmokat, ami növeli a gerincvelő permeabilitását. Ez pedig javítja az erekciót és az ejakulációt.

Tesztoszteront termelő terhelések

 1. Guggolás.Általánosságban elmondható, hogy a nehéz gyakorlatok, amelyeket rendszerint az edzőteremben, teljes súlyzókészlettel, súlyzóval vagy egyéb felszereléssel végeznek, rendkívül hasznosak a tesztoszteronszint emelésében. Például a guggolás. Vegyünk egy egyszerűsített változatot – guggolás otthon. A következőképpen kell csinálni: helyezze a lábát vállszélességre, akár egy kicsit szélesebbre is. Enyhén fordítsa el magától a zoknit. Anélkül, hogy felemelné a lábát a padlóról, kezdjen el a lehető legalacsonyabbra ülni. A gyakorlat végrehajtása során a fenekének feszültnek kell lennie. Legalul, mielőtt felemelkedne, álljon meg néhány másodpercig. Aztán lassan emelkedj fel. Ismételje meg a gyakorlatot még 20 alkalommal. A guggolás teljes ideje alatt tartsa összehúzva a fenekét. Így jobban megdolgoztatja a potenciát befolyásoló izmokat. Amikor hozzászokik a gyakorlathoz, növelje az időt a legalsó résznél - néhányról 10-15 másodpercre.
 2. A guggolás segíti a potenciáért felelős izmok fejlődését
 3. Reggel ringató.Egy egészséges férfinak reggelente erekciója van. Ha fekszik, ez súlyos jogsértést jelez. Tehát a péniszed egyenes. El kell kezdenie „pumpálni", azaz kéz nélkül felemelni - magának a pénisznek az erőfeszítésével. Az edzés elején végezzen 5-10 rángatást. Ezután - fokozatosan növelje a terhelést. Ha eléri a 40-50 emelést, enyhén megterhelheti a péniszt, és további súlyt hozhat létre. Például vegye fel az úszónadrágot. Ha az úszónadrág túl könnyűnek tűnik, áttérhet egy törölközőre. Ez a gyakorlat nemcsak a péniszét tölti fel tesztoszteronnal, hanem erővel és lendülettel is egész napra.
 4. Béka.Kiinduló helyzet – a hangsúly az egyenes vagy enyhén hajlított karokon. Úgy néz ki, mint a fekvőtámasz. A lábakat kiegyenesítjük, lábujjakra helyezzük. Felváltva húzza a térdét a mellkasához – először az egyiket, majd a másikat. Végezzen 3 ilyen megközelítést 10 alkalommal. A mindkét lábbal végzett gyakorlat teljes körnek számít. Bemelegítésként használják harcművészeti órákon - jól felpörgeti a vért és beindítja az izmokat. Fokozatosan felgyorsíthatja a gyakorlatot.
 5. A „Béka gyakorlat egy férfi kismedencei izmainak megmunkálására

Gyakorlatok a prosztata normál működéséhez

 1. Prosztata és „szeretet izom" edzés.Kiváló gyakorlat otthoni használatra. Más körülmények között nem valószínű, hogy képes lesz befejezni - vagy nem lazít annyira, mint kellene, vagy nem fejezi be. Tehát az ujjait a végbélnyílás és a herék növekedésének kezdete közötti területre kell helyeznie. Ezután feszítse meg ezt a területet. Tartsa 2-3 másodpercig a nyomóerő csökkentése nélkül. Aztán lazíts. Ismételje meg 10-szer. A haladó gyakorlatozók számára 10 másodpercig tartsa feszültség alatt a területet. A többi a tervek szerint.
 2. Pillangó.A tibeti szerzetesek bölcs emberek. Egy gyakorlatot alkalmaztak, amely később a potencianövelő gyakorlattá vált. Be kell ülni a „lótusz pozícióba". A lábát azonban ne tegye keresztbe, hanem kösse össze a lábfejét. Kézzel segítve próbálja egymáshoz nyomott lábát a lehető legközelebb mozgatni az ágyéki területhez. Ugyanakkor tartsa egyenesen a hátát, és nézzen egyenesen. Igyekszünk a könyökünket a térdünkre nyomni, hogy érintse a padlót. Nem baj, ha elsőre nem sikerül. A térdre gyakorolt nyomást néhány másodpercig kell tartani, lassan nyújtva a belső comb izmait. Néhány másodperc múlva engedje el a nyomást, pihenjen, majd ismételje meg.
 3. Rotisserie.Gyakorlat – az ágyékizmokra. Megmozgatja a vért ezen a területen, és energiát ad a nadrágnak. Csak hanyatt kell feküdnie. Egyenként emelje fel a lábát, és végezzen körkörös mozdulatokat. A láb egyenes. Végezzen körkörös fordulatot maximális amplitúdóval, de szánjon rá időt. Végezzen 3 sorozatot mindkét lábon.

Gimnasztika a férfi potencia növelésére

 1. Séta a fenéken.Népszerű gyakorlat lányok és férfiak számára egyaránt. És ez nem hiábavaló. Így edzettek az izmok, amelyekre szükségünk van – az ágyék területén. Nem kell mást tennie, mint a fenekére ülni, és maga előtt nyújtani a lábát. Ne tárja szét a lábát. Feladat: sétáljon pár métert előre-hátra, mintha a fenekével járna - átrendezze őket, mint a lábakat. Minden mozdulatnál próbálj meg egy hosszabb lépést tenni.
 2. Növeli a potenciát otthon a fenéken járva
 3. Széles lépcsőfok.Ezt a gyakorlatot reggel, enyhe bemelegítés után ajánlott elvégezni. Mert önmagában legalább egy kis rugalmasságot és meleg testet igényel. Bemelegítés után egyenesen kell állnia. Jobb, ha súlyzókat veszünk - 3, 5, 10 kg. A súly az edzésedtől függ. Engedje le a karjait súlyzókkal a teste mentén. Tegyen egy széles lépést előre, hajlítsa be a térdét 90 fokos szögben. A karok még szabad helyzetben vannak a test mentén, de nem lógnak. Néhány másodpercig megálltunk, és visszatértünk a kiinduló helyzetbe. Ismételje meg 12-szer mindkét lábon.
 4. Hasonló a nyírfához.Csak egy fal mellett álló ágyra van szüksége. Úgy kell feküdnie, hogy a feje fél méterre legyen a faltól. Ezután emelje fel egyenes, zárt lábait. Kezdje el simán leengedni őket a feje felé. Próbálja meg megérinteni a falat a lábujjaival. Tartsa 10 másodpercig. Ha kellemetlen érzést tapasztal, simán térjen vissza normál helyzetébe. Ebben a gyakorlatban a legfontosabb, hogy tartsa vissza a lélegzetét. Nem kell gyorsan csinálni, elég néhány ismétlés naponta.

Ma már több ezer módszer létezik a potencia növelésére otthon. Nem szükséges étrend-kiegészítőkhöz folyamodni vagy gyógyszereket szedni, csak több hónapig kell edzeni, és látni fogod az eredményt. A gimnasztika lassabb út, mint az azonnal ható tabletták. Azonban nem csak a péniszed, hanem az egész tested is hálás lesz az ilyen edzésért.